Watch out

Peninha,Sintra-11Watch out.

Watch your thoughts; they become your words
Watch your words; they become your actions
Watch your actions; they become your habits
Watch your habits; they become your character
Watch your character for it will become your destiny!!

 

 

 

Peninha,Sintra-15Tänkvärt! Förra helgen var vi upp till Peninha på Sintraberget. Calle och Linda var på besök hos oss några dagar och vi gjorde en liten utflykt i underbart väder upp till toppen på Sintraberget. Tog lite foton och bara njöt av vädret och den vackra utsikten.

 

 

 

 

Peninha,Sintra-22Nu i helgen tog jag och hustrun en tur till samma ställe. Upp till Peninha på toppen av Sintraberget. Jag tog en del foton och vi bara njöt av helt underbart väder denna novemberdag. Kändes som sommar och bara en lätt bris svalkade oss skönt. Detta är ett av mina favoritställen. Påstås vara en gammal kultplats för visigoterna. Kanske var Kelter och Romare här också före Visigoterna. Jättevacker utsikt och skön natur runtomkring.

 

 

Peninha,Sintra-36

 

Tog lite foton och testar svart och vitt som jag gillar skarpt.

 

 

 

 

Peninha,SintraI trappan upp till huvudbyggnaden.

 

 

 

 

 

Peninha,Sintra-44

 

Inne i ruinen som varit något slags kapell eller samlingslokal av något slag.

 

 

 

 

Peninha,Sintra-14

 

På baksidan av huvudbyggnaden uppe på toppen.

 

 

 

 

Peninha,Sintra-21

 

Och så lite färg. Oliver inne i ruinen. Tänkvärda ord ovan om tankar och handlingar. Tänk på vad du tänker. Och var försiktigt med vad du önskar, det kan bli verklighet! En människa är vad hon tänker.

Jag njuter av livet i Portugal och fyller dagarna med allt möjligt intressant. Har också börjat spela golf igen efter 15 år. Som en social grej. Hej och hå. Nåja tycker om upplevelsen av vackra omgivningar, promenad, frisk luft och en boll att träffa rätt. Och förhoppningsvis trevligt sällskap att konversera lite förstrött med. Ser framemot detta. Och det känns bra i ryggen. Hjälper ryggen med att jag tränar och rör mig mycket. Och är noggrann med kosten och försöker äta antiinflammatoriskt så mycket som möjligt.

Och att fotografera mycket och besöka fler platser på den Iberiska halvön. Jag är ju också mycket inne på att filma och göra småfilmer och lära mig konsten att göra sevärd film. Inte för lång och inte för kort. Attraktiva filmklipp med lagom mycket “action” blandat med lite lugnare klipp och passande musik. Intressant. Tänkte skriva lite om livsfilosofi och djupare tankar och reflektioner längre fram.Livets blandning av humor, njutning och allvarsamma funderingar. Alltid intressant och givande för mig.

 

 

 

 

Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment