Mystery

Mc-tour Douro, Serra da Estrela-210Mystery. Kommer strax med en del spännande saker och företeelser. Det är ju såhär att jag håller min sida och mina anteckningar här så korrekt och uppriktigt som möjligt. Jag kollar och dubbelkollar fakta angående allt jag skriver. Eller i princip allt. Och jag upprepar mig då jag tydligt förklarar att vi alla har starka minnen från vårt liv och barndom. Då något starkt eller eller kanske överraskande har hänt oss. Så gäller allt jag skrivit om här. Skulle aldrig skriva något jag tror kanske har hänt eller har vagt minne av utan att tydligt förklara detta. Det vill säga att allt jag skrivit har hänt mig och att jag reserverar mig för allt som jag hört från andra då jag inte själv kan bekräfta korrektheten och/eller sanningshalten i det som andra berättar för mig. Såklart! Jag vet bara vad jag hört och sett angående det jag skrivit om gällande barndom, uppväxt, flygkarriär och så vidare.

Vad gäller mina berättelser om flygvapnet så fick jag en hel del positiv feedback på hur jag skrev och retoriken och så. Någon sa att det var mycket underhållande läsning. Och ja…..det innehåller humor, dram, problem, känslor, konflikter, spänning, rädsla, frustration, vrede, skratt med mera. Varför då?…..jo för detta är själva livet!! Som en bra film innehåller som väcker känslor av olika slag. Man både gråter och skrattar….eller hur?!

Och vad gäller bror duktig(som jag ser det) i Utvälinge,Bo-Göran Henriksson, så skrev jag ner delar av det som fastnat starkt i minnet genom åren. Det fanns ju alla ingredienser i den kakan åxå. Humor vrede, skratt, frustration och så vidare. Jag har valt att ta upp de delar som jag kände berörde mig mest och som jag velat säga till honom och likaså till en del andra människor genom åren, bland andra min mor och Inga-Lisa Andersson. Vad jag egentligen tyckte och kände. Men…..som var lönlöst enligt mitt sätt att se det. Människor med stora uppblåsta egon som man inte skulle säga emot och som var äldre än mig. Människor som jag idag ser som väldigt vilsna och svaga…..men med ett egot som är stort och starkt. Men svagheten lyser starkt igenom egots ridå. Jag bedömde det genom åren att det inte skulle funka och bara leda till konflikt och obehag om jag beskrev hur jag kände det och vad egentligen tyckte och tänkte. Det vill säga att det skulle vara bättre att vara tyst och släppa det. Men ibland byggdes frustrationen upp och jag får skylla mig själv som man säger, att jag inte ifrågasatte och tog upp en del saker som jag upplevde som väldigt störande.

 

Mc-tour Douro, Serra da Estrela-64Min förhoppning var att berörda personer och även andra skulle läsa det utan att jag “offentligt”annonserade att jag skrivit i min bok,blog. Hur det spreds vet jag inte, men det gläder mig at jag nått fram och att det affekterat/berört. Men jag kunde dock aldrig i min vildaste fantasi och kreativitet tänka mig att släkten skulle tycka synd om mina söner för det jag skrivit. Om nu så är fallet enligt mina söners farmor. Om det nu är så……lägg ner. Läs min berättelse en gång till om min uppväxt och barndom om ni nu är så intresserade och blir berörda. Hur känner ni då? Tycka synd om……nja, känn efter och begrunda. Mina söner är helt oberörda av det jag skriver…….och varför skulle dom känna obehag av de sanningar jag skriver? Jo, för att jag är en av alla dom som uttryckt hur svårt jag hade det och vad jag kämpade med och vad som format mig till den jag är. Oj, oj, oj det är många som upplevt sin uppväxt och barndom mycket svårare än mig och man kan inte jämföra.

 

Gran Canaria-143Livet är ju inte vad det tycks vara. Och det gäller från början….det som vi tror är början och fått lära oss i skolan och så vidare. Jag är ingen anhängare av konspirationsteorier, men jag har djupgående studerat i princip allt om livet och lyssnat, läst och lärt.

Och ja….det är så ställt bortom alla rimliga tvivel att det är så många förvrängningar av vår historia, cover up historier och vilseledande manövrer av myndigheter och institutioner. Och det hela tog rejäl fart under 30-talet och fortsatte efter kriget. Och utan minsta tvivel så finns det så mycket mer än vad som offentliggörs av media, myndigheter och regeringar. vi kan nämna hur mycket som helst. Nära döden upplevelser, UFO, SSP( secret space program), secret societies, militär industriella komplexet, paranormala fenomen, religion/ filosofi, kabal/illuminati och mycket annat. Att det existerar flygande objekt som inte är offentliggjorda är helt klar och bevisat många många gånger om. Någon menar att 95% är av jordisk härkomst med teknologi från aliens och 5% är alien spacecraft. Vad är korrekt?

I alla fall existerar flygande objekt/farkoster som trotsar allt vad vi känner till om fysikens lagar och det är dubbel bevisat med radar från flygplan och markradar. Och nu kommer det fram fler och fler whistleblowers i USA som berättar om USA:s secret space program och black budget. Ja den är offentlig, men det finns ytterligare en black black budget på trillioner UD dollars som försvinner och hemlighålls. Men såklart förnekas  detta av regeringar och myndigheter. Och en sak står också klart bortom allt tvivel att även länders regeringar inte vet allt försiggår i deras länder. CIA, MJ12 och Area 51 i USA är exempel på detta. Ingen president får tillgång till dessa organisationers inre. Och det finns cirka 37 security levels i USA och presidenten har inte mer än tillgång till några få av dem. ( jag reserverar mig angående siffran 37, men över 30 är det och det vet man offentligt)

Vad försiggår därbortom? Hur länge till skall det dröja innan hela mänsklighetens världsbild förändras drastiskt? Ett stort paradigmskifte är på väg att ske menar många lärda och insatta människor. Det finns så många olösta frågor och frågorna blir bara fler och fler ju mer som filmas och dyker upp i medier. Typ Facebook och YouTube. Nästan alla bär med sig en kamera i mobilen och allt fler oförklarliga händelser filmas och offentliggörs. Men myndigheter tiger.

There is a government above mine sa Bill Clinton och han kom ingen vart då han försökte ta reda på Area 51 och UFO gåtan. Han försökte också få svar på, som många andra, varför Kennedy mördades men kom ingen vart. Obama fick frågan om han försökt få fram fakta kring UFO och företeelser kring detta. Men han svarade att sådana frågor ställer man inte om man vill bli president. Vem styr egentligen?

 

Gran Canaria-52Jag har många frågor och bevarar mitt sinne fritt och arbetar mycket med att göra mig av med “boxen” för att kunna tänka fritt. Jag läser mycket om kvantfysik, historia och religion och filosofi. Jag har inte gjort och tänker inte komma upp med en massa egna vilda och kontroversiella teorier och säga att så här är det. Om jag skulle hamna där och förlora mig i en massa konspirationsteorier och tappa min förnuftiga förmåga att ifrågasätta och tänka fritt, så skulle jag känna mig helt vilsen och ej levande. Men en sak står helt klar och bär alltid med er detta……..saker och ting är inte som det tycks vara och som vi lärt oss. Absolut inte.

Och i dagsläget är “bevisen” massiva för att det finns så mycket bortom det vi förstår, registrerar och varseblir  med våra sinnen. Men faktum är att de flesta inte har tid, ork och kanske motivation att ifrågasätta vad som försiggår. Nyfikenheten är min starka drivkraft att få reda på sanningar. Jag ogillar starkt när sanningen inte kommer fram! Som nämnts tidigare angående allt jag skriver om. Min stora nyfikenhet driver mig till att lyssna, läsa och ta in information om allt möjligt. Och jag kan se en hel del sammanhang utan att själv konstruera en massa teorier och lösningar. Jag häller sinnet öppet och ifrågasätter på ett sunt sätt. Även en vild teori kan hålla en sanning som tumlar om människor i sin vilsenhet! Vad ni är gör så tänk fritt och ifrågasätt allt. Relationer, traditioner, myndigheter, banker, religioner, politiker, tjänstemän, poliser, medium, media ja allt.

Lyssna också på människor som tycks vara helt utanför det som vi i vår box tycker vara helt åt skogen. Ett lysande och påtagligt exempel är Nikola Tesla, en av vår tids största genier. Jag skall inte gå in på honom här, men om ni läser om honom och fördjupar er i det han uppfann och höll på med. Och varför han inte omtalas i historieböckerna. Mycket mycket anmärkningsvärt och beklagligt. Han strömsatte hela New York med växelström och var en stor celebritet i USA och var mycket berömd. Han höll också på med en massa projekt som ligger utanför det vi idag förstår och lagt locket på. Forska själv där!

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Comment