Höstlandskap

namnlöst-6Detta vackra höstlandskap passerade vi förra söndagen då vi körde hem från minnesstunden i Göteryd. En bit utanför Munka Ljungby stannade vi för att ta några bilder av vårt vackra kulturlandskap. Doften av nyslaget hö och den vackra himlen tidigt på kvällen. Ja livet är också skönt och underbart i sin blandning av smärta och njutning, sorg och glädje. Glädjande att även Jonathan och Christoffer  kunde var med denna dag som var så fint ordnad och blev till en minnesvärd stund. Denna vecka har blivit mycket skrivit om min pappa och min barndom som jag minns och upplevde den . Mycket mer finns förstås att skriva om och fler minnen dyker upp efterhand. Till min glädje sammanfattar jag mitt liv ( så här långt) med att jag ändå få ett gott och fint liv samtidigt som jag burit på en stor sorg, saknad och tomhet genom livet.

Med fyra jättefina söner som jag fått vara med och uppfostra (och fortfarande “uppfostrar”)  🙂  , så känns livet extra meningsfullt. Så min stora glädje och tacksamhet till livet.

Nu skall det bli mer fotografering och planering av den kommande motorcykelturen till Portugal. Vi räknar med att starta 19-20 oktober, lite beroende på vädret. Vi kör till Cascais, väster om Lisboa och ställer motorcyklarna där över vintern. Sträckan dit cirka 3090 kilometer. Vi  tänker ta det lugnt och köra max 4-5 timmar om dagen. Så det känns hyggligt bra för min rygg och vi sträcker på benen ofta och jag passar på att göra lite ryggträning i pauserna, så skall det gå fint. Planerar 6-7 dagar för  resan och då kör vi cirka 45-50 mil om dagen på motorväg mestadels.

Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment