Girls on tour

1311_Girls_007 Girls on tour. Girls on film. Girls on top of Baia hotel. Gubbe på mc-tour. En strålande vacker söndag avslutade vår vistelsen i Cascais. Solen var på sitt bästa humör och bjöd upp till 17 grader och värmde som på sommaren där det var vindstilla. Leopard ladies och mannen som talar med leoparder, leopardwhisperer. Inget för de arma veka. En fotosession på toppen av Baia hotell precis innan vi skulle bege oss hem efter en underbar vecka i Portugal. Candy, Rebecca och Sanna kom till Cascais på onsdagskvällen och anslöt till Åse. Själv begav jag mej iväg norrut på motorcykel och fick en oförglömlig upplevelse. Se tidigare inlägg. Tjejerna hade härliga och muntra dagar med sightseeing och håll i er….., shopping. Jodå minsann.  Själv anlände jag till Cascais i lördagskväll efter att ha kört från Porto på förmiddagen. En god öl i baren och snabbt ombyte för att hänga med damerna ut och äta. Fick en trevlig lördagskväll med ladies. Michael Juster som bor i Estoril där jag ställde motorcykeln skulle varit med men förhindrades av sjukdom tyvärr. Antonio körde tålmodigt runt tjejerna och guidade runt dem en av dagarna. Det bar till surfingstranden i Guincho, slottet i Sintra och Sintra Faro shoppingcenter som avslutning på den dagen. Också en trevlig middag med Sally stod på agendan. Sally som bor i Cascais sedan 20 år tillbaka anslöt och de fick alla en trevlig kväll tillsammans. Själv var jag långt borta uppe i bergen och fotade det mycket vackra Douro området med alla sina vinodlingar längs bergssluttningarna. Portvinets Mecka. Se tidigare inlägg om Douro.

På kvällen körde Antonio och hans pappa ut oss till flygplatsen i Lissabon. Check in och sedan flyg med TAP till Köpenhamn. Allt flöt på riktigt smidigt och vi landade på tid trots kraftig motvind. Ja, göra vin och spela fotboll kan dom i Portugal. Mycket god mat erbjuds på många ställen. Inhemskt odlade grönsaker och frukt finns rikligt överallt. På flera ställen längs vägarna står man och säljer dessa fräscha, färgglada och smakrika  vitaminbomber.

Så väl mött igen i Cascais. Girl Touren och mc-touren fortsätter 2014. Mot nya äventyr. Foto, vin, mc, sol, värme, salta hav, berg och storslagen natur och kanske får man se leopard ladies somewhere. You better watch out.

1311_Girls_0331311_Girls_0301311_Girls_0131311_Girls_029

1311_Girls_020

Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment