Millennium och Oliver 9 år

imageIdag fyller Oliver 9 år. Grattis! Dagen började lugnt , Åse målade om i vardagsrummet i en ljus färg. Blir jättebra. Vi köpte färg och målartillbehör på Aki i lördags. Ett trevligt och lagom stort varuhus som ligger vid Cascais shoppingcenter, cirka 7 minuter med bil från vårt boende.

Idag på förmiddagen ringde Carol och frågade om vi var redo för ett bankmöte med Ana Christina på Millennium bank  i Carcavelos. Det var vi, och vi bestämde träff med Ana-Christina och Carol hämtade oss och körde till banken där vi träffade Ana Christina som hjälpte oss med konto, internetfunktion, kort och försäkringar. Fungerade mycket bra och allt gick smidigt. Ordnade med hemförsäkring och privat sjukvårdsförsäkring till oss alla. En bra sjukvårdsförsäkring  ( healthcareinsurance) som täcker det mesta och även tandvårdskostnader för oss tre.

Vi får betala cirka 149 EUR per månad. Helt ok tycker jag. Så nu är vi kunder i Millennium bank. Och förra veckan fixade vi med telefoner och internet. Vi betalar cirka 65 EUR i månaden för tre mobiler, TV, internet och hemtelefon. Allt med fria samtal och 200 MB surf per månad och per person. Och fria utlandssamtal till flera länder i Europa mellan 9 pm och 9 am.

Oliver fick köpa en späckhuggare till poolen som sin present idag. Men först åt vi på Kentucky Fried Chicken som han önskade. Sedan hem och blåsa upp fisken, därefter plask i poolen med den. Ännu en härlig dag i detta fantastiska land och i Cascais.

 

 

Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment